Köpvillkor

Allmänt
multipel.nu säljer konstobjekt via internet till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning i hela världen. För att handla hos oss måste du vara myndig.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Beställning
Om du får problem är du välkommen att skicka e-post till oss, så hjälper vi dig. En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss.

Priser
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Då endast ett pris anges inkluderar det moms. Momsen är 12 procent. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

Frakt
Fraktkostnaden för din beställning framgår av sammanställningen i kundkorgen. Inom Sverige bör paketet nå dig inom två dagar.

Vi tar inte ut några fakturerings- eller serviceavgifter.

Ångerrätt
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Tillsammans med de varor som returneras är det viktigt att du bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.