1299:-

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel

Jun 13, 2014

1299:-

T-shirten är ett av världens mest spridda och använda plagg genom tiderna. Ett plagg vars utseende kan förändras i all oändlighet. Ett plagg som kanske tydligare än något annat kan ge bäraren en visuell identitet med möjlighet att snabbt kommunicera åsikter, värderingar, tillhörighet, status etc.

Med 1299:- vill jag på ett humoristiskt och lätt provocerande sätt undersöka om en T-shirt kan hanteras som ett konstobjekt och inte enbart som ett vardagsplagg. Eller både och?

Total upplaga av 1299:- är 30 handtryckta, signerade och numrerade exemplar.

1299:- produceras efter beställning därav leveranstid på 2 till 3 veckor. Levereras i kartong med screentryck på utsidan, COA (Certificate Of Authenticity) och galge.

T-shirten finns i vitt och storlekarna S, M & L, uppge storlek vid beställning. Modellen är unisex och ej slim fit. Materialet är 100% bomull av hög kvalitet och tillverkade enligt Fair Wear Foundations riktlinjer.

Pris: 1299:-

Tvättråd: Trycket är fixerat och tål användning och tvätt. Vänd plagget ut och in, handtvätt eller fintvätt i maskin och därefter dropptorka, undvik centrifugering. Tål att strykas efter tvätt.

Roger Forslund: 1299:-

  • Årtal: 2014
  • Upplaga: 30 st
  • Lager: 3 st
  • Pris: 1299 kr
  • Mått: Small, Medium, Large

Om konstnären

Roger är född och uppvuxen i Borlänge. Studerade vid Grafikskolan Forum i Malmö 1984-89. Har genomfört en mängd utställningar genom åren och finns representerad i olika samlingar, offentliga och privata. Erhållit arbetsstipendium från Sveriges bildkonstnärsfond. Är medlem i Grafiska sällskapet. Var med och startade gallerierna T.V. och Läger och medverkade i bildandet av ateljékollektivet Läderfabriken. Var under en period medlem/ordförande i konstnärsdrivna Galleri Rostrum. Är idag också en passionerad samlare av samtidskonst vilket han också föreläser om. Och har åter blivit aktiv medlem i Galleri Rostrum.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.