ÄSCH!

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel

May 16, 2016

ÄSCH!

Verket ÄSCH är en pin (badge, jackmärke osv) och presenterades tillsammans med t-shirts i en installation på Krognoshuset 2016. Installationen kallades SHOP! och lät besökaren även köpa med sig produkterna/konsten hem. Jag tänker att själva handlingen att konsumera grejer hela tiden är också ett sätt att säga äsch till allt som konsumtion eller vårt sätt att leva här sekundärt bidrar till på andra ställen i världen.

3-pack pins, blandade motiv. Det finns 10 st olika med en upplaga av 15 av varje. Hos Multipel.nu säljs 30 av dessa pins i 3-pack.

Ella Tillema: ÄSCH!

  • Årtal: 2016
  • Upplaga: 50 st
  • Lager: 10 st
  • Pris: 100 kr
  • Mått: 45 mm

Om konstnären

Ella Tillema är född 1983 och tog examen vid Malmö konsthögskola 2010. Hon arbetar främst med måleri i stort format men återkommer ständigt till text och musik i olika former. Hennes konstnärliga arbete är ofta reaktioner på läget i världen, och hennes bilder berättar om hur det känns att vara människa i samtiden.
Ella Tillema har uppmärksammats för sina utställningar bland andra på Galleri Thomas Wallner, High Court, Vargåkra Gård och Galleri 21. Hon tilldelades Ljungbergmuseets pris till Sven och Ann Margret Ljungbergs minne 2014 och Ellen Trotzigs stipendium 2012.

Med konsten bearbetar jag min sorg över den här jävla världen.
Jag vill berätta om det som sker i mig när jag ser på vår samtid. När jag målar kan jag reagera på min omvärld och hur allt påverkar mig som individ i samhället. Jag behöver min konst för att kunna sätta mig själv i relation till världens tillstånd och det är viktigt för mig att kunna ifrågasätta det jag ser.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.