The copier 1:9

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel

May 16, 2016

The copier 1:9

The Copier 1:9 är en del i en serie multiplar om 8 stycken som alla är kopiatorer i miniatyrformat, men som alla är till en del olika. En visar maskinen i ett tomt läge och en annan innehåller ett litet videoverk bestående av ett upprepat, kopierande ljus. En tredje rymmer en figur som kastar ut pappersplan.

Den del av upplagan som Multipel.nu har i lager är:
The Copier 1:9, upplaga 3/8 visar maskinen i tomt läge.
samt
The Copier 1:9, upplaga 4/8 som innehåller ett litet videoverk bestående av ett upprepat, kopierat ljus.

Vid beställning ange i ett mail till oss på info@multipel.nu om det är The Copier 1:9 upplaga 3/8 eller 4/8 som önskas. Det finns bara 1 ex av varje.

Material: Epoxy/PLA

Anna Lidberg: The copier 1:9

  • Årtal: 2014
  • Upplaga: 9 st
  • Lager: 2 st
  • Pris: 5000 kr
  • Mått: 11x7x6 cm

Om konstnären

Anna Lidberg är utbildad på Konstfack i Stockholm och Chelsea College of Arts i London. I sina verk testar Lidberg samhälleliga och kulturella strukturer, med fokus på makt, offentlighet, tillgänglighet och förhållandet mellan konst och allmänhet. Lidberg arbetar främst med videoinstallationer, objekt och sociala projekt. Ett återkommande fokus är upprepningar och illusioner. Ett annat rör kollektiva arbetsprocesser i metod och tematik. I synnerhet i arbetet med Gallery 1:10, hennes utställningsyta i miniatyrformat. Miniatyrer, kopior och modeller återkommer i hennes praktik. Anna Lidberg har tidigare ställt ut på bl a Värmlands museum, Cornelia Sojdelius Gallery i Stockholm, Kristinehamns Konstmuseum och Galleri 54 i Göteborg samt gjort offentliga verk på Stockholm Music & Arts, Karlstad Centralsjukhus och Odenplans tunnelbanestation i Stockholm.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.