Frihet

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel

Dec 3, 2013

Frihet

Frihet kan definieras "positivt" (frihet till) som de faktiska möjligheter man har att kunna handla fritt eller "negativt" (frihet från), som avsaknad av olika typer av yttre begränsningar eller måsten. Fokus ligger på den förstnämnda definitionen, således vilken kapacitet den enskilde har att i praktiken handla fritt.

Med verket Frihet vill jag påminna betraktaren om vikten av att ge sig själv frihet då och då.

Verket är färdigt att hängas på vägg. Numrerat/signerat på baksidan. Levereras med äkthetsintyg/certificate of authenticity.

Roger Forslund: Frihet

  • Årtal: 2013
  • Upplaga: 52 st
  • Lager: 2 st
  • Pris: 800 kr
  • Mått: 25x25x4 cm

Om konstnären

Roger är född och uppvuxen i Borlänge. Studerade vid Grafikskolan Forum i Malmö 1984-89. Har genomfört en mängd utställningar genom åren och finns representerad i olika samlingar, offentliga och privata. Erhållit arbetsstipendium från Sveriges bildkonstnärsfond. Är medlem i Grafiska sällskapet. Var med och startade gallerierna T.V. och Läger och medverkade i bildandet av ateljékollektivet Läderfabriken. Var under en period medlem/ordförande i konstnärsdrivna Galleri Rostrum. Är idag en passionerad samlare av samtidskonst vilket jag också föreläser om.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.