Mindre bra stunder dom bästa i mitt liv

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel

May 16, 2016

Mindre bra stunder dom bästa i mitt liv

Vi vet inte på förhand vilka stunder som kommer att bli dem som sätter prägel. Vilka som vi för alltid kommer att bära med oss. De bästa blev kanske de värsta och tvärtom. De vardagliga händelserna kanske kom att bli just dem vi håller närmast hjärtat. Mindre bra stunder dom bästa i mitt liv är en fotobok med en upplaga på 10 st. Den första i en serie bestående av fotograferade stunder mellan 1994 och 2014.

Sofia Wickman: Mindre bra stunder dom bästa i mitt liv

  • Årtal: 2016
  • Upplaga: 10 st
  • Lager: 5 st
  • Pris: 350 kr
  • Mått: 18,5 x 28 cm

Om konstnären

Sofia Wickman är en Malmöbaserad multidiciplinär audiovisuell konstnär och filmare. År 2012 fick Wickman en BA från Audio Visual Department vid Gerrit Rietveld Academy i Amsterdam och hon har en bakgrund inom konstvetenskap och konsthistoria.
Wickman arbetar primärt med foto, film, ljud och text. Hennes arbete inspireras av mänskliga relationer; kärlek, förlust och längtan. Mötet och det som uppstår i det oväntade mötet mellan konstformer eller människor. Förhållandet mellan minne och tid, platser och människor, nostalgiska tendenser, svensk melankoli, människans motsägelsefulla natur och tystnaden oss emellan som hörs.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.