Persona

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel Multipeln - Titel

Apr 25, 2013

Persona

Som motsats till måleriet arbetar jag med objekt och ljud.
Jag använder mig av mattrasor, som jag virkar ihop till olika emotionella uttryck. Det blir objekt eller känslodräkter som kan bäras fram i en performance. Jag leker med färg och form och försöker utforska de olika känslorna och förstorar vissa typiska egenskaper. Uttrycket är oftast expressivt.

Silvia Wieser: Persona

  • Årtal: 2013
  • Upplaga: 2 st
  • Lager: 1 st
  • Pris: 4200 kr
  • Mått: Höjd 31 cm, Bredd längst ner 14cm, på toppen 7cm

Om konstnären

Bosatt och verksam i Malmö
I mitt konstnärskap har alltid funnits en kroppslig och en andlig dimension som under åren har tagit sig olika uttryck. Dessa livsteman har bytt plats med varandra flera gånger om. Efter att mina målningar tidigare varit mer fysiska och föreställande till sin karaktär, har de blivit helt abstrakta och mer geometriska. De kan upplevas meditativa och kan ibland uppfattas som konkreta ikoner.

Inspiration till min konst får jag utifrån naturens strukturer och stämningar, medmänskliga relationer, symboliska arketyper och drömmar. Jag strävar efter helhet och harmoni, både i färg och i form.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.