Scene in between Dream and Reality II

Multipeln - Titel
Multipeln - Titel Multipeln - Titel

Apr 26, 2013

Scene in between Dream and Reality II

"Scene in between Dream and Reality - II"

Vi vakar i ett tillstånd mellan dröm och verklighet. Runt omkring oss naturens meditativa sceneri som fyller luften med en sång vars toner svävar och vibrerar över landskapet.
Text: Jens Appelgren

Emma Gunnarsson: Scene in between Dream and Reality II

  • Årtal: 2013
  • Upplaga: 20 st
  • Lager: 1 st
  • Pris: 1000 kr
  • Mått: 38 x 34 cm

Om konstnären

Emma Gunnarsson bor och arbetar i Malmö. Hon är utbildad vid Konsthögskolan i Bergen och Den Kungliga Konstakademien i Köpenhamn.

Emma Gunnarsson arbetar huvudsakligen med grafik som ofta har fotografiet som utgångspunkt.

Den konstnärliga processen är viktig i mitt konstnärliga arbete. Bilderna växer fram succesivt genom denna process. Sakta får Känslan eller Idén en form och blir till slut en bild.
Genom kameran söker jag mig till platser i naturen där livets rörelse passerar i tysthet. Ett möte där förfall och mystik blandas med känslan av det postromantiska och stilla livet.
Jag vill med mitt arbete förmedla en känsla av att vara i ett drömskt och omedvetet sinnestillstånd där du inte kan avgöra vad som är verkligt eller fiktion. Istället vävs allt samman till en enda enhet där allt är möjligt, mystisk och hemlighetsfullt.

Nyckelord för detta verk

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.