Nyheter

Multipeln - Titel

Call for entries, Artist’s books!, Multipel.nu på mabb2018

Multipel.nu deltar på MABB2018 den 20–21 april med Artist’s books. Övriga utställare på mässan är svenska och internationella artist’s book-konstnärer och förlag.

Ta chansen att delta med din artist’s book! Val av teknik är helt fritt. Deadline för ansökan är onsdag 28 mars. Inlämning av antagna multiplar sker onsdag 4 april kl 10–17 (lunch 12–13) på Mediaverkstaden Skåne, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, alternativt att du skickar dina multiplar till Mediaverkstadens adress. Ansöker gör du genom att fylla i formuläret här.

Vi söker alltså specifikt efter multiplar som ansluter till temat Artist’s books, i övrigt gäller våra vanliga kriterier som du hittar i spalten här intill.

Du kan ansöka med flera multiplar, men använder då ett formulär för varje multipel. Endast komplett ifyllda ansökningar beaktas. En styrgrupp kommer att bedöma om de föreslagna konstverken fungerar inom ramarna för det vi tänkt oss – det är viktigt att vi håller hög kvalitet och en fungerande helhet.

Multipel.nu är ett webbgalleri, en distributions- och marknadsföringskanal för konstmultiplar samt ett diskussionsforum för denna konstform. Multipel.nu samarbetar med en mängd kulturinstitutioner runt om i Skåne samt driver Konstautomaten.

Mediaverkstaden Skåne är en kollektivverkstad för digitala resurser i Malmö för fotografer, illustratörer, konstnärer, kulturtidskrifter och småförlag. Mediaverkstaden drivs med stöd av Kulturrådet, Region Skåne och Malmö stad.

Kontakt:
info@multipel.nu
Anders Bräck: 040-78080
Christel Lundberg: 040-78020
Mediaverkstaden Skåne
Södra Förstadsgatan 18
211 43 Malmö

Fotografi: © Multipel.nu/2016, Eva Hejdström, Liten gräsbok

Multipeln - Titel

Kommande arrangemang: Multipel.nu deltar på Julbokmarknad, Victoriateatern, lördag 16 december

Multipeln - Titel

Multipel.nu deltar på Julbokmarknad, Victoriateatern, 17 december

Nyhetsarkiv

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.