CALL FOR ENTRIES MULTIPEL.NU! Multipel-pingis

Multipeln - Titel

För att mjuka upp kommunikationskanalerna inför sommaren bjuder multipel.nu in till multipel-pingis på Galleri Ping-Pong i Malmö. Utställningen kommer att pågå från 13 till 19 juni 2014, och visa ett brett urval av multiplar. Inför detta spännande försommarsläpp har vi en ny ansökningsomgång. Deadline för ansökan är 26 maj och inlämning av antagna multiplar sker 2–3 juni kl 10–18 på Mediaverkstaden Skåne, Södra Förstadsgatan 18, Malmö. Ansöker gör du genom att fylla i formuläret här. Vi söker alltså specifikt efter multiplar som gärna får ansluta till sommarens aktiviteter, i övrigt gäller våra vanliga kriterier som du hittar i spalten här intill.

Du kan ansöka med flera multiplar men använder då ett formulär för varje multipel. Endast komplett ifyllda ansökningar beaktas. En styrgrupp kommer att bedöma om de föreslagna konstverken fungerar inom ramarna för det vi tänkt oss – det är viktigt att vi håller hög kvalitet och en fungerande helhet.

Anmäl dig här!

Nyhetsarkiv

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.