Returer och garantier

Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Tillsammans med de varor som returneras är det viktigt att du bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.

Retur av hel order: Skicka din retur till returadressen nedan, glöm inte att bifoga information så vi vet att returen kommer från dig och vilken order eller faktura den avser. Så snart din retur inkommit till oss krediterar vi hela din betalning.

Retur av del av en order: Skicka din retur till returadressen nedan, glöm inte att bifoga information så vi vet att returen kommer från dig och vilken order eller faktura den avser. Så snart din retur inkommit till oss krediterar vi beloppet som motsvarar den returnerade delen.

När vi har mottagit din retur sätts pengarna tillbaka till det kort som du hade betalat din beställning med. Maila oss på info@multipel.nu eller ring oss på 040-780 20 om du har några frågor.

Företag och offentliga förvaltningar betalar alltid in hela fakturans belopp och får sedan en kreditfaktura när returen registrerats. Ni kommer således inte att få något nytt inbetalningskort utan betalar hela er faktura som vanligt. Detta innebär att summan för returen inte per automatik avräknas mot en viss faktura. Har ni inte möjlighet att utnyttja kreditfakturan kan ni meddela oss vilken faktura ni vill avräkna summan mot, alternativt för att få kreditfakturan utbetald.

Är beställningen betalad med kort sätts pengarna automatiskt tillbaka på kortet efter att vi mottagit returen. Behöver ni en kreditfaktura som underlag för återbetalningen, hör av er till oss så hjälper vi er med det. Maila oss på info@multipel.nu eller ring oss på 040-780 20.

Returadress
multipel.nu
c/o Mediaverkstaden Skåne
Södra Förstadsgatan 18
211 43 Malmö

Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden. Tänk på att spara kvittot från Posten tills att du fått en bekräftelse på att vi mottagit din retur.

multipel.nu, ℅ Mediaverkstaden, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö, tel. 040-780 20 el. 780 80 info@multipel.nu    Facebook
© 2011 Multipel.nu.